Bloominess wint Financieel Gezond Award!

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]De voormalig directeur Marco van Konijnenburg heeft op 9 juli 2014 de Graydon Award in ontvangst genomen op kantoor van Bloominess B.V. Met deze award behoort Bloominess B.V. tot de top 3% financieel gezonde bedrijven in de branche.

Bobby Schuitemaker, Field Sales Manager bij Graydon Nederland B.V., kwam de Graydon Award uitreiken. “Financiële transparantie is tegenwoordig een must. Dat Bloominess financieel gezond is, mag best duidelijk gemaakt worden.”

Er gelden strikte voorwaarden waar een organisatie aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en dient er een minimale kans op wanbetaling te zijn. Factoren als omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag worden in de beoordeling meegenomen. Deze informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Marco van Konijnenburg ziet de Graydon Award als een bevestiging dat Bloominess ook op financieel gebied een betrouwbare, solide organisatie is om mee samen te werken. “Bloominess is een financieel gezond bedrijf en dit is belangrijk voor haar klanten, leveranciers, maar ook voor haar medewerkers. Wij onderscheiden ons hiermee van onze concurrenten \ branchegenoten.”

Graydon biedt informatieoplossingen op het gebied van Credit Management, Risk & Compliance en Marketing Informatie. Met deze diensten helpt Graydon andere bedrijven toegang te verkrijgen tot kapitaal, kennis op te bouwen ter versteviging van hun concurrentiepositie en te voldoen aan de groeiende vraag naar transparantie. Graydon bouwt op een netwerk van 130 internationale databases in 100 landen met hierin informatie over meer dan 90 miljoen bedrijven. Al meer dan 125 jaar verwerken Graydon’s informatiespecialisten de up-to-date financiële, commerciële en transactiegerelateerde bedrijfsinformatie tot innovatie en betrouwbare informatieoplossingen.

Bloominess kiest ervoor om openheid van zaken te geven en heeft daarom een profiel aangemaakt bij OpenCompanies.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]